Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Om virksomheden

Europas førende online tæppeforhandler

Virksomheden blev grundlagt i 2005 og har siden fokuseret på at give en problemfri, online købeoplevelse, der tilbyder fremragende højkvalitetstæpper til priser, som giver dig noget for pengene.

I dag er vi den førende europæiske tæppeforhandler, som kan tilbyde mere end 30.000 produkter lige fra traditionelle håndknyttede orientalske tæpper til moderigtige maskinvævede tæpper.

RugVista er en del af RugVista AB, som har to mærker, dvs. RugVista og CarpetVista.

Hovedsædet ligger i Malmö, Sverige, og ca. 75 medarbejdere arbejder i vores forskellige funktioner.

Besøg vores koncerns hjemmeside (på engelsk) for at få yderligere oplysninger.

Moderigtige tæpper til enhver indretningsstil

Vi holder os ajour med de seneste indretningstendenser og tilbyder tæpper, som passer til alle rum og hjem, uanset din foretrukne indretning. Se vores nyankomne varer.

Højkvalitetstæpper og priser, som giver dig noget for pengene

Vi har mere end 15 års erfaring med at købe og fremstille højkvalitetstæpper. Vores løfte er at tilbyde det mest eftertragtede sortiment til attraktive priser. Se vores mest populære liste.

Problemfri online købsoplevelse

Vi vil gøre alt for at sikre, at du er tilfreds med din oplevelse, når du køber et tæppe fra os. Kontakt os, hvis du af en eller anden grund ikke er fuldkommen tilfreds.

Sikkert online køb

Vi bruger velkendte partnere til at tilbyde sikre betalingsmuligheder, og vi har flere certifikater for “sikkert online køb”. Vi tilbyder også en 100 dages tilbagebetalingsgaranti. Få yderligere oplysninger.