Sådan bestiller du

Vælg og klik på det ønskede tæppe for at se et større billede, produkt – og prisinformationer. Hvis dit valgte tæppe ikke er solgt eller reserveret, vil du kunne se en grøn knap ”Køb” til højre. Hvis der er mere end et af samme tæppe på lager, kan du vælge det antal, du vil bestille ved at klikke på tallet. Fortsæt ved at klikke på knappen og tæppet/tæpperne vil blive lagt i din varekurv, som herefter vil blive vist øverst til venstre på hjemmesiden.

· Klik på knappen ”Gå til betaling” under varekurven, når du har tilføjet alle dine varer. Afhængigt af land og bestillingsstørrelse, vil transportomkostningerne blive beregnet og den samlede pris vil automatisk blive vist. Du kan læse mere om transportomkostninger her…

· Hvis du allerede er kunde, bedes du logge på med din e-mail adresse og adgangskode. Hvis det er første gang, du køber fra os, kan du registrere dig som kunde eller vælge at købe uden registrering ved at bruge vores express log ud.

· Kontroller dine informationer og vælg den ønskede leveringsmåde.

· Vælg den ønskede betalingsmåde og følg instruktionerne. Vi anbefaler betaling med kreditkort, da det ikke kun giver ekstra beskyttelse men også gør, at du får dit tæppe/dine tæpper hurtigere. Du kan også vælge mellem bankoverførsel, faktura og månedlige betalinger.

mattor

Moderne struktur

Colored Vintage & Patchwork
Op til  70%

Shades of green

Persiske
20-40%

Kelim
30-50%

5 dage tilbage

Sæsonudsalg
Op til  60%

Spørg RugVista