EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Gulvtæppe, der er let rengørligt

Arch Taeppe - Sort
Indendørs / Udendørs
Plastiktæppe 200x250 cm

3.761 kr
Kun 3 tilbage på lager

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Arch Taeppe - Sort tæppe fra Sverige.

Klassiske plasttæpper til indendørs og udendørs brug med høj UV-bestandighed, fremstillet i Sverige.Tæppet er blødt, beskytter gulvene og skaber et hyggeligt miljø i alt fra køkken og gang til gårdhaven.Tæppet er vævet af svenskfremstillede phthalatfrie plaststrimler fra verdens førende producent Gislaved Folie AB i traditionelle væve.Plasttæpper er meget holdbare, tåler fugt og snavs og kræver minimal vedligeholdelse.Tæpperne har en meget lang holdbarhed, hvilket giver en lav miljøpåvirkning.

Gulvtæppe, der er let rengørligt

Brug mildt rengøringsmiddel til at fjerne pletter eller vask ved 30°C uden at centrifugere eller tørretumble.Størrelsesafvigelser kan forekomme på grund af vævningstekniske årsager.Tykkelse 5 mm.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.