Farahan Ziegler - Beige / Rød

250x250 cm
2 195 

Tæppet er midlertidigt udsolgt. Du kan vælge at tilføje det til din overvågningsliste og modtage en e-mail meddelelse, når tæppet er til salg igen.

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Farahan Ziegler - Beige / Rød tæppe fra Tyrkiet.

Disse smukke orientalske tæpper er kopier af de meget populære Ziegler-tæpper, der stammer fra det gamle Persien. Mønstret i tæpperne stammer fra antikke tæpper og har ofte lysere farvevalg end andre orientalske tæpper. Disse meget elskede tæpper har længe været efterspurgte, hovedsageligt fordi de passer ind i de fleste hjem, uanset om de er moderne og eller mere traditionelt indrettede. Luven er fremstillet af et syntetisk uldmateriale med tekstilagtige egenskaber, der giver et blødt og behageligt tæppe at gå på, og som er let at vedligeholde og ikke fnugger.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Syntetisk uld  Syntetisk uld

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

et tæppe som lever op til forventningerne

Stig Theede - har købt 80x500, 20 siden

Virkelig smukt tæppe! Toplækker kvalitet; flot udført og kraftigt, flotte farver og nøjagtigt som på billedet. Har overgået mine forventninger :)

Marianna - har købt 160x230, Sep -19

Det er super fint til prisen. Jeg er meget tilfreds.

Britta - har købt 80x300, Jun -19

EN JÄTTEVACKER MATTA HELT NÖJD.

Ingrid Ö. - har købt 160x230, Mar -19

Fint tæppe til prisen.

Hanne Hart-Hansen - har købt 300x400, Mar -19

Flot, behagelig, holdbar.

Alicja - har købt 140x200, Mar -19

Smukt tæppe i fint afstemte farver, som passer perfekt til min entre. Luven har en god højde, og det er nemt at holde rent.

Joa Stella Hjort - har købt 80x200, Mar -19

Dette teppe ligger i spisestuen. Jeg er kjempefornøyd med det.

Tove - har købt 140x200, Apr -18

Meget meget flot tæppe, lækker kvalitet! Allan Steen.

Allan Steen. - har købt 140x200, Mar -18

Er rigtig glad for mine tæpper, de var præcis som forventet

Hanne Herold - har købt 100x160, Feb -18

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Tilbud