EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Farida Taeppe - Crème beige / Taupe brun
100x300 cm

1.017 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Farida Taeppe - Crème beige / Taupe brun tæppe fra Tyrkiet.

Dette er en tæppetype af både moderne og klassiske design, som vil være en smuk nyanskaffelse til ethvert hjem. Tæppet er egnet af flere årsager og med en luv af syntetisk uld, er det blødt og behageligt at gå på. Materialet med en tekstilfølelse, er egnet til folk med allergi mod dyrehår. En anden stor fordel er, at materialet ikke fnugger og er dermed nemmere at holde rent. Tæppet har en bomuldtrend og en tynd latex indkapslet bagside, som sikrer, at det ligger godt fast og dermed øger sikkerheden.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Kunstuld  Kunstuld

Kunstuld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!
Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.