Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Going rundt

Ø 200 cm
1.466 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Bethania Lima

Bethania Lima

Designer Uruguay Uruguay

I am a designer, specialized in Surface Design (SPD). Creating patterns is a passion. But I also love making some experiments with mixed media, sort of wall "art";. Photography is also something I am very fond of.
My style is organic, linear, slightly geometric, sometimes spontaneous, most of the time decorative. And, of course, it is a work in progress.
I am Brazilian. I am currently living in Uruguay, a country I love and consider my own.

Tæpper af Bethania Lima

Going round

Water colour drawing, digitally edittd.

Going rundt tæppe fra Tyrkiet.

Disse moderne tæpper kommer i mange forskellige størrelser og mønstre, og skaber et smukt fokuspunkt i dit hjem. Til fremstillingen af disse tæpper anvendes et syntetisk uldmateriale med tekstilagtige egenskaber. Ud over at have en blød og behagelig luv at gå på, har dette materiale en række gode egenskaber, som blandt andet gør tæppet fnugfrit og let at rengøre.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Kunstig uld  Kunstig uld

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!