Nain Emilia - Cream / Lys Blå

160x230 cm
1 608 

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Nain Emilia - Cream / Lys Blå tæppe fra Tyrkiet.

Motiverne i disse smukke maskinknyttede tæpper har tydeligvis hentet deres inspiration fra traditionelle persiske tæpper. Resultatet er et tæppe, der passer ind i både moderne og mere traditionelt indrettede hjem. Dette orientalske tæppes luv består hovedsageligt af et syntetisk uldmateriale med tekstilagtige egenskaber. Det har også detaljer lavet af polyester med en silkeblød overflade, der giver ekstra liv til mønsteret. Slutresultatet er et eksklusivt udseende tæppe, der er blødt og behageligt at gå på. Tæppet har en kædetråd af bomuld, hvilket gør det stabilt og holdbart, og et tyndt lag latex på bagsiden for at forbedre sikkerheden og forebygge, at tæppet glider.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Syntetisk uld/Polyester  Syntetisk uld/Polyester

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre. Teppet har også detaljer lavet af polyester med en silkeblød overflade, der giver ekstra liv til mønsteret.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Super tilfreds med tæppet og hurtig levering ❤️

nono - har købt Ø 150, 26 siden

Meget flotte tæppe

Jameela S. - har købt 200x300, Jun -19

Riktigt fin matta av hög kvalité.

Wifa A. - har købt Ø 200, Jun -19

Lækker kvalitet og smukt tæppe.

Dominika - har købt 80x300, Mar -19

Teppe levert som forventet.

Evelyn Kiste - har købt Ø 200, Aug -18

Finr tæppe og med smukke farver.

Jette. - har købt 80x200, Jun -18

Fint tæppe der spiller med lyset. Dejligt at gå på.

Jette. - har købt 80x300, Jun -18

Som beskrevet i bilder og tekst.

Håkon W. F. - har købt 250x300, Apr -18

Hurtig levering og gode priser!

PK - har købt 300x400, Feb -18

Tæppet lignede nøjagtig det på billedet, og er rigtig blødt og lækkert, der er mange gode tilbud på hjemmesiden. Super tilfreds med servicen.

Gitte Eskildsen - har købt 150x150, Feb -18

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Tilbud