Nain Negin

192x300 cm
1 978 
25%
2 636 

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Beskrivelse

Motiverne i disse smukke maskinknyttede tæpper har tydeligvis hentet deres inspiration fra traditionelle persiske tæpper. Resultatet er et tæppe, der passer ind i både moderne og mere traditionelt indrettede hjem. Dette orientalske tæppes luv består hovedsageligt af et syntetisk uldmateriale med tekstilagtige egenskaber. Det har også detaljer lavet af polyester med en silkeblød overflade, der giver ekstra liv til mønsteret. Slutresultatet er et eksklusivt udseende tæppe, der er blødt og behageligt at gå på. Tæppet har en kædetråd af bomuld, hvilket gør det stabilt og holdbart, og et tyndt lag latex på bagsiden for at forbedre sikkerheden og forebygge, at tæppet glider.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Materiale

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre. Teppet har også detaljer lavet af polyester med en silkeblød overflade, der giver ekstra liv til mønsteret.

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Gitte Lynggaard - har købt 300x400, Oct -17

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Oversæt
Rolance - har købt 300x400, 24 siden

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Oversæt
Martha Richardson - har købt 80x500, Apr -19

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Oversæt
Dag Sturla - har købt 300x400, May -19

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Oversæt
Camilla - har købt 80x500, Nov -18

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!Tilbud