Palace - Mørkegrå / Beige

200x300 cm
1.462 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Palace - Mørkegrå / Beige tæppe fra Tyrkiet.

Syntetiske sisal-tæpper har stort set det samme look og udtryk som naturlige sisal-tæpper med den ekstra bonus, at de føles lidt blødere at gå på.
Væveteknikken muliggør enkle minimalistiske designs, og tæpperne findes både som ensfarvede/faste designs, ofte med indrammede kanter, og findes også med enkle og tidløse gentagede mønstre. Disse tæpper passer til alle indretninger og faciliteter og takket være deres særlige modstandsdygtighed mod at falme og få skimmel, kan de også bruges i udestuer. De alsidige og prisværdige tæpper er meget populære i både traditionelle hjem og/eller sommerhuse/landsteder.

Kunstuld  Kunstuld

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!

Tilbud