Shaggy Agadir - Off-Hvid / Mørk Grå

240x300 cm
2.712 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Shaggy Agadir - Off-Hvid / Mørk Grå tæppe fra Tyrkiet.

Vores meget populære Shaggy tæpper passer ind i de fleste moderne hjem, børneværelser og teenageværelser. Med deres tykke luv og spændende farver, er disse tæpper meget bløde og behagelige at gå på eller til at slappe af på foran fjernsynet. Luven i disse tæpper er fremstillet af et plastmateriale, PP Heatset, der har en tekstilagtig fornemmelse og er et materiale med adskillige positive egenskaber. Den store fordel er, at det er velegnet til mennesker med allergier mod f.eks. dyrehår. Et andet positivt træk er, at det ikke fælder, hvad der gør det nemmere at holde det rent. På bagsiden af disse tæpper er der et tyndt beskyttende lag af latex, der forhindrer dem i at glide rundt på gulvet, så sikkerheden forbedres.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Kunstuld  Kunstuld

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!


Tilbud