Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Shirvan Kazak

157x230 cm
1.457 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Shirvan Kazak tæppe fra Tyrkiet.

Moderne Ziegler-tæpper er i høj grad inspireret af deres håndlavede pakistanske modstykker. Takket være deres forening af traditionelt og moderne design og farver passer de moderne Ziegler-replikaer nemt ind i alle former for indretning. Luven er fremstillet i syntetisk uld af høj kvalitet, som ikke kun er blød at gå på, men som også føles og har et meget naturligt udtryk. Tæppet er nemt at vedligeholde, eftersom det ikke fnugger og er et glimrende valg til personer med allergi.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Kunstig uld  Kunstig uld

Syntetisk uld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!