10 års fødselsdag! Få 10 % ekstra rabat på hele vores sortiment, herunder nedsatte varer! Brug koden: 10YEARS Gyldig 06.12.2021 – 13.12.2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Splash

140x200 cm
1.113 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Splash tæppe fra Tyrkiet.

De yngste familiemedlemmer skal have Kids børnetæpper på deres værelse. Fantasifulde mønstre vil ikke kun stimulere barnets fantasi, men glade motiver vil opmuntre til leg og i nogle tilfælde endda hjælpe med at lære. Udover at have en dekorativ funktion i barnets værelse er disse tæpper meget behagelige at sidde og lege på. Den tætte luv er fremstillet af et syntetisk uldmateriale med tekstilagtige egenskaber. Materialet, der anvendes i disse børnetæpper, har mange gode egenskaber, som gør dem nemme at rengøre, og de er desuden fnugfri og allergivenlige. Bagsiden af tæppet har et tyndt lag latex, som øger sikkerheden og forhindrer tæppet i at glide.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Kunstig uld/Polyester  Kunstig uld/Polyester

Kunstuld (Polypropylen) består af tætsnoet garn der giver tæppet en livlig glans. Polypropylen er miljøvenlig syntetisk fiber. Polypropylen har en høj slidstyrke og er god til at modstå varme. Tæpper fremstillet ved hjælp af polypropylen er ideelle for mennesker med allergi over for fx naturmaterialer. Materialet er antistatisk hvilket betyder at det ikke fælder eller tiltrækker støv, og at det er nemt at rengøre.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!