Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Slidsærk polyester

Teddi - Beige

160x230 cm
1.724 kr

Farverne i tæppet opfattes forskelligt alt efter vinklen du ser det fra.

Teddi - Beige tæppe fra Tyrkiet.

Vores meget populære langhårede tæpper passer godt i et moderne hjem, børneværelset eller ungdomsværelset. Tæpperne, der har kraftige tråde og spændende farver, er meget behagelige og bløde at gå på eller slappe af på foran tv'et. Tæppets tråde er lavet af etsyntetisk materiale med tekstilfølelse, der har mange gode kvaliteter. En af de store fordele ved materialet er, at det passer godt til folk med allergier mod fx dyrepels. En anden fordel er, at tæppet ikke fælder særlig meget, hvilket betyder, at det er nemmere at gøre rent. Vi anbefaler at bruge et skridsikkert underlag, så det ikke glider rundt på gulvet og for at øge komforten.

Læs mere om maskinknyttede tæpper her...

Slidsærk polyester  Slidsærk polyester

Polyester er let og stærk syntetisk fiber til alle slags stoffer. Takket være fiberkvaliteten er det godt tæppemateriale. Resultatet er et smukt tæppe, der er blødt, behageligt at gå på og med en flot overflade.

OEKO-TEX®

Alle vores maskinknyttede tæpper fra Tyrkiet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, et globalt ensartet og uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstiler. Certificeringen betyder, at det færdige produkt er fri for farlige kemikalier.

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at spørge os!