EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Bademåtter

loading
Side af 1
32 tæpper
Bademåtter

Bademåtter

Dit badeværelse er dit personlige rum, der bør afspejle din stil og være fyldt med de ting, du elsker. Det er det rum, hvor du starter og slutter din dag, uanset om du tager et skønt karbad, lægger makeup eller hjælper dine børn med at børste tænder. Ved at tilføje den rigtige bademåtte bliver rummet mere behageligt og indbydende. Vores bademåtter er lavet af 100 % bomuld, hvilket ofte anvendes til badeværelser, da materialet er meget absorberende og tørrer let. Det gør dem til en drøm at træde på, bare forestil dig, hvordan dine tæer kan synke ned i den bløde følelse. Hvis du nyder komforten af gulvvarme i dit badeværelse, skal du sørge for at vælge en, der er uden latexunderside. Hvis du ikke har gulvvarme, er det bedst at have en med latexunderside, en såkaldt skridsikker bademåtte.

Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.