EKSTRA 10% rabat på ALLE produkter inklusiv nedsatte varer! Kode: FLASH10
Ny
Visuel søgning
Tag et foto, eller upload et billede for at finde lignende tæpper

Udendørs tæpper

loading
Side af 4
452 tæpper
Udendørs tæpper

Udendørs tæpper

Udendørstæpper er utroligt dekorative og vil give dit udendørsrum det perfekte fuldendte touch til at binde indretningen og møblerne sammen ved at indramme det hele i et hyggeligt område til at spise, læse og tale på de lange sommerdage. De er lavet af materialer, der kan holde til regn og sol, så de længe kan se lige så godt ud som på den første dag. De er typisk lavet af syntetiske materialer (polypropylen, genbrugspolyester osv.), der gør udendørstæpper meget holdbare, pletbestandige og prisbillige. Vidste du, at du også kan bruge dit udendørstæppe indendørs? De er især gode til våde rum som køkkenet eller bryggerser, når de ikke indeholder jute. De fås i en række forskellige former og størrelser: runde, løbere, store rektangulære... hvilket gør dem ekstremt alsidige og funktionelle.

Få 10 % rabat

Tilmeld dig nu, og få 10 % rabat på din næste bestilling*, ugentlige e-mails med eksklusiv adgang til tilbud, de seneste tendenser og produktnyheder.

For oplysninger om, hvordan vi håndterer dine data, bedes du læse vores privatlivspolitik.Du kan afmelde dig når som helst. *Rabatten kan bruges til et køb i løbet af de første 60 dage efter tilmeldingen til nyhedsbrevet. Den gælder for alle produkter, herunder nedsatte varer. Den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.